3.900,00 NOK

VILKÅR OG PERSONVERN

Nettkurs og nettprogrammer

Nettkurs og nettprogrammer gjelder for en deltaker, og det forutsettes at innlogging informasjon ikke deles med andre. Du kjøper tilgang til innhold i kursportalen i 12 måneder fra du får tilgang til kurset. Alle videoene og arbeidsoppgavene er beskyttet av opphavsrett og er kun til personlig bruk. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre et hvert materiale som finnes i kursportalen.

Opphavsrett

Innholdet på websidene og kursportalen er opphavsrettslig beskyttet og eies av Hamsa AS

Personvernerklæring

Hamsa AS eller Elisabeth Brochmann Refring verken henter inn, registrer eller behandler sensitive personopplysninger.

Vi garanterer at dine personopplysninger eller e-postadresse aldri blir utlevert til tredjepart, bortsett fra deling som er nødvendig og pliktig for å kunne drifte virksomheten. Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks Kajabi for nettsiden, stripe for betaling), regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

Nettsiden er hostet av Kajabi LLC. Personopplysninger er i hovedsak navn og e-post, samt i noen tilfeller telefonnummer som hentes inn for å kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg for å gjennomføre bestilte tjenester og produkter, samt ha mulighet for å behandle en eventuell klage.

Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjema på nettsiden, brukerundersøkelser, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme.

Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare.

Du har krav på innsyn i de opplysningene som er registrert, og kan når som helst sende en skriftlig henvendelse til [email protected] for å få innsyn. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller ufullstendige, kan du kreve disse rettet.

Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har registrert, med unntak av opplysninger som er nødvendig, eller som vi er pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven.

Om du ikke ønsker å motta e-poster fra oss lengre, klikk på feltet "Avmeld" som du finner nederst i hver e-post du mottar fra oss. Ønsker du å bli slettet fra alle våre registre, send en skriftlig henvendelse til [email protected] 

Angrerett

Nettkurs har ingen returrett. Men om du av en eller annen grunn angrer kjøpet eller misfornøyd på noen måte ønsker jeg at du tar kontakt så vi kan finne en løsning. Send beskjed til [email protected]

Avlysning og utsettelse

Hamsa AS – Elisabeth Brochmann Refring forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette coaching, kurs og eventer som følge av årsaker som er utenfor vår kontroll. Ved avlysning vil du få refundert innbetalt beløp, eller tilbud om deltakelse på et senere tidspunkt.

Ansvarsbegrensning

Hamsa AS – Elisabeth Brochmann Refring fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til effektene av websidene, video, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Ved å kjøpe kurs og coaching aksepterer og godtar du, at du fullt og helt er ansvarlig selv for din fremgang og dine resultater. Men om du føler at noe er helt eller delvis feil for deg ønsker jeg gjerne at du tar kontakt slik at vi kan finne en bedre løsning for deg. [email protected]

Kundeservice

Ved spørsmål om tjenesten, tekniske problemer og reklamasjon vedrørende tjenesten eller betalinger rettes disse til Elisabeth Brochmann Refring eller via kontaktskjema. Jeg gir deg tilbakemelding på henvendelsen så raskt som mulig.

Reklamasjon og omtale

Hvis du er fornøyd med et produkt eller tjenesten, er jeg veldig glad for at du bringer det videre. Er det derimot noe som ikke svarer til forventningene dine, setter vi pris på at du tar kontakt med med på [email protected] jeg vil strekke meg langt for at du skal bli fornøyd.

Ved spørsmål ta kontakt

Hamsa AS

Elisabeth Brochmann Refring

Sagaveien 50

1555

97038028

An account already exists with this email address. Is this you? Sign in

Sign in
2bevyzwt1gzegxqcg2gw meningsfylte m l bilde

Meningsfylte mål - Lær å lykkes

Grip sjansen nå. Kjøp kurset i dag og få 1000,- rabatt og et supplerende nettkurs med på kjøpet. 

Du får:

  • Fem moduler spekket med inspirasjon og påfyll
  • Fem avslappnings meditasjoner som du kan laste ned og lytte til så ofte du ønsker
  • Nettkurset fjern dine stresstanker som du kan bruke til å fjerne begrensende og stessende tanker som holder deg tilbake fra å kjenne glede og overskudd. 

Denne pakken har en samlet verdi på 4459.- (du får 1559.- i rabatt idag) 

Ønsker du fakturabetaling med tre ukers forfall? Send en mail til [email protected]