Hamsa Blogg

Skrevet av Elisabeth Brochmann Refring

Inspirasjon - Trygghet - Fremgang

Her får du første del av nettkurset mitt gratis!

gratis nettkurs Aug 14, 2018
 

Dette er første video i kurset. Her får du det gratis av meg!

 

Ønsker du mindre bekymring, irritasjon, frykt, dårlig selvtillit og stressende tanker? Ønsker du mer ro, begeistring, overskudd, kreativitet og glede? 

Ta dette enkle nettkurset og knus dine stressende tanker og resirkuler de til støttende og oppbyggende tanker. Det tar ca 2 timer å gå igjennom kurset første gangen så er trenings oppgaver du bruker noen minutter på hver dag i etterkant. Det er opp til deg hvor mye tid du legger i det. Kurset inneholder videoer og egen refleksjons oppgaver som du kan skrive ned i egen notatbok. Det er ingen innleveringer. 

Kurset kan brukes en gang i forhold til en bestemt situasjon du har i livet ditt nå eller brukes flere ganger og til forskjellige temaer. Gjør dette til en vane og opplev indre tilfredshet og økt kapasitet. Du ønsker å få det beste ut av livet...

Les mer...

Nyhet - Jeg lanserer onlinekurs!

 

Knus dine stressende tanker!

Ønsker du mindre bekymring, irritasjon, frykt, dårlig selvtillit og stressende tanker? 

Ønsker du mer ro, begeistring, overskudd, kreativitet og glede?

Da har jeg laget kurset for deg

Dette enkle online kurset vil knuse dine stressende tanker og resirkulere de til støttende og oppbyggende tanker. Du avgjør selv hvor og når du jobber med dette. Alt du behøver er telefonen, nettbrett eller pc/mac og internett tilgang. I hvert trinn er det opplysninger og oppgaver du kan lese og en film du kan se på for flere detaljer. Du skriver ned det du kommer frem til i oppgavene og bruker svarene i neste trinn. 

Dette kurset kan brukes en gang i forhold til et spesielt tema du har nå eller du kan bruk det gjentatte ganger for å bygge vaneendring og mentaltrening. Du bygger kunnskap som vil hjelpe deg å seile igjennom fremtidige stressende opplevelser med ro og overskudd. Gjør dette...

Les mer...

Misforstå deg rett.

Uncategorized Jun 11, 2018
Vi gjør alle feil. Vi misforstår eller gjør ting feil. Men det som du gjør i etterkant er det som er betydningsfullt. Det er hvordan du løser oppgavene av å rette opp i feilene som ofte viser seg å være viktigst iforhold til følelsen av lykke og mestring i livet. 
 
Det er litt paradoksalt! Våre feil gir oss mestring? Hvordan er det mulig? La oss se nærmere på det. 
 
 
Først vil jeg gå igjennom hva som er lurt å gjøre når du blir gjort oppmerksom på eller oppdager at du har gjort en feil. 
 
 
  1. EI DET.Først må du innrømme og for deg selv at du gjorde feil.  Dette er det vanskeligste, men også det som viser god selvledelse, mot og styrke. Kanskje du vil be om unnskyldning? Kanskje det er noe som må gjøres for å rette opp i feilen? Rydd opp slik at du kan komme deg...
Les mer...

Fem grunner til å slutte.

Her kommer jeg med fem gode grunner til å slutte å være fastlåst der du ikke trives og heller forlate det som ikke var ment for deg. 
  1. Forandring er spennende, morsomt og nødvendig. Alt i universet er i konstant forandring og bevegelse. Det er en naturlig del av livet. Du tror kanskje du vet hva som vil skje med deg om du prøver noe nytt. Du ser for deg alt som kan bli vanskelig og tenker på alt som kan gå galt. Vær ærlig nå. Du vet ikke sikkert hvordan det blir. Er dine viktigste valg basert på fakta eller antagelser?
  2. Det er kjedelig å gjøre det samme som du alltid har gjort. Det vil kun gi deg det samme som du alltid har hatt. Hva savner du? Hva ønsker du mer av? Hvilken handlingsregler følger du? Kanskje det er på tide å bryte noen av de gamle kjedelige reglene. Hvis du kjeder deg i livet ditt er det på tide å være litt gæren....
Les mer...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.