Finn din flyt i farger og sinn

Malekurs

 

Arrangert av Hamsa AS

Kurset er fullbooket for 2019

Om du ønsker å stå på listen for fremtidige kurs kan du sende mail til [email protected]

Kunstner Tove Marie Hunt Sørensen og Helse- og Velvære coach Elisabeth Brochmann Refring vil lede deg igjennom tre fantastiske dager med morsom befriende kreativitet, velvære, økt selvfølelse, mindfullness og ikke minst det å kunne skape og utfolde deg i farger og former. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til denne kurshelgen. Dette blir tredje året vi holder det og vi kan garantere latter, begeistring, glede og herlig mestring og motivasjon. 

Dette passer for:

 • Deg som ikke har malt noe før, men har lyst å utforske egen kreative stemme. 
 • Deg som har malt før og ønsker ny inspirasjon i gruppe til å komme til neste nivå i ditt eget uttrykk. 
 • Deg som har lyst til å lære en ny maleteknikk som er leken og fri, men som gir spennende stemningsfulle bilder. 
 • Deg som ønsker å unne deg selv verdifull egentid og bygge opp din kreative selvtillit. 
 • Deg som ønsker å bli kjent med andre herlige damer som deler samme gleden over å være i kreativ flyt som deg. 
 • Deg som vil være med på en langhelg i nydelige omgivelser. Gå tur i fjellet og sette deg til dekket bord. 
 • Deg som ønsker å lære hvordan å utvikle din selvfølelse med kreativ flyt, samhold, natur og egentid også har en stor helsegevinst. 
 • Deg som har lyst å være med på malekurs uten å behøve å kjøpe inn materiell, men som ønsker å prøve teknikken før du gjør de investeringene.
 • Deg som har vært med oss på kurs før og vil oppleve det igjen! Nye overaskelser hvert år hvilken kreative sprell har vi funnet på nå mon tro? 

Du vil få:

Alt du behøver for å stortrives og utvikle selvfølelse, kreativ egenstemme og nye bekjentskaper.

 • Frokost, lunch og middag f.o.m. middag på torsdag og t.o.m. lunch på søndag.
 • Overnatting tre netter i enerom. 
 • Alle materialer du behøver for å male et flott bilde og ekstra oppgavene. 
 • Mestringsverktøy som du kan bruke videre i din velvære og helhetshelse. 
 • Kunnskap nok til å male egne bilder og utvikle din egen kunst stil. 
 • Anledning til å knytte kontakt med andre maleglade mennesker. 
 • En avslappende stressfri helg med fokus på deg selv. 
 • Inngang til bade anlegget på Storefjell høyfjellshotell. 
 • Økt selvfølelse og kreativ trygghet. 

INGEN FORKUNNSKAPER NØDVENDIG

INGEN INNKJØPSLISTE

INGEN PRESTASJONSKRAV

Reise til og fra Storefjell besørger kursdeltagere selv, men hotellet kan besørge skyss til og fra Gol Tog stasjon for en liten pris. 

Gratis bonus verdi 3800.- !!!!

Gratis tilgang til det populære nettkurset Finn din flyt til alle som melder seg på innen 20. juli. Tilgang til nettkurset gis 29. september og varer i et år!

00

Dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Bli med på årets gladeste kreative helg! 

Fyll inn dine opplysninger her og trykk på knappen. Det er allerede mange påmeldte! Plassene fylles raskt opp. Det er kun 20 plasser.

Når du registrerer deg her vil du få en email med bekreftelse om at din plass er reservert og en faktura med 40 dagers forfall. Hvis kurset allerede er fullbooket vil du få en bekreftelse på det og mulighet til å være på venteliste.  Både Tove og Elisabeth kommer med nye spennende ting denne gang! Denne helgen kommer til å bli magisk! 

I bekreftelses mailen vil det også fremkomme alternative muligheter. Vi legger tilrette for dine ønsker. Feks om du ønsker å ha med deg noen og dele rom med eller om du ønsker å komme på torsdag eller fredag.

De detaljene velger du når du svarer på mailen. 

Finn din flyt

Bli med på årets mest kreativ helg! Registrer deg her. Plassene fylles raskt opp! Det er kun 20 plasser. Når du registrerer deg her vil du få en email med bekreftelse om at din plass er reservert og en faktura med 40 dagers forfall. Hvis kurset allerede er fullbooket vil du få en bekreftelse på det og mulighet til å være på venteliste.

Hva tidligere kursdeltagere har sagt

Vi spurte tidligere kurdeltagere hva de satt igjen med etter kurshelgen, her er hva de svarte:

 • Jeg fikk inspirasjon til å se farger og detaljer i hverdagen, være mer oppmerksom. Jeg lærte å ha det godt med meg selv, har lyst å lære mer, bli bedre. 
 • Jeg fikk masse ny og givende inspirasjon og fått kunnskap om nye maleteknikker! Tankevekkende ord og tips fra Elisabeth. Dette var helt topp!
 • Jeg har lært masse! Kurset var en perfekt blanding av kunst og mindfullness. Det passer så godt sammen. Jeg fikk alt jeg forventet og masse mer. Herlige mennesker, god mat hyggelig helg. 
 • Påfyll! Veldig inspirerende og glede for å finne mye malingmetoder og teknikker. Veldig godt planlagt kurs med kombinasjon av flyt i farger og velvære. Hyggelige damer og flott sted. 
 • Inspirasjon til å sette av tid til meg selv og en ny måte å hente glede og overskudd på. Mestre ting utenfor komfortsonen. Jeg fikk en ny bekreftelse på min kreativitet. Lyst til å male mer! Vi har virkelig blitt ivaretatt. Tusen takk herlige kursarrangører! 
 • Det har åpnet seg en helt ny verden for meg. Fantastisk kurskonsept, kunne ikke hatt det bedre. 

Elisabeth Brochmann Refring

DNCF sertifisert NLP Coach med spesialisering rundt stressreduksjon og helsefremmede adferd. Elisabeth elsker kreativt arbeid og er kjent for sin evne til å leke med ord og tekst på sin måte. Hun maler mer enn gjerne også, men hjertet banker aller sterkest for å vise så mange som mulig hvordan vi kan øke glede og tilfredshet i livet ved å utvikle vår kreativitet. Hun sier at kreativitet er en muskel når vi trener den blir den sterkere. Du kan trene opp din kreativitet med en morsom hobby eller annen aktivitet som utfordrer deg, så vil du styrke dine evner til å finne løsninger og kapasitet i andre områder i ditt liv. Våre kursdeltagere vil kjenne dette i kropp og sjel i løpet av helgen

Tove Marie Hunt Sørensen

Har tegnet, malt og drevet med keramikk og vært innom det meste når det gjelder kreative sysler siden hun var barn. Hun begynte på Tegning, form og farge allerede som 16 åring og siden har det gått i skoler og kreative jobber, som aktivitør, dekoratør, tegner mm. De siste årene har hun dyrket malingen fullt og helt. Hun føler at livet er helt forandret og at hun får brukt seg selv og sine tanker, sine vanskelige og gledelige stunder i å dykke inn i fargene sine gleder. Når hun reiser rundt omkring og holder kurs i denne maleteknikker så ønsker hun at alle opplever den magien i å søle, kreere, og får noe av den lykkerusen som kommer av å male, det er en fantastisk følelse som jeg gjerne vil at andre skal oppleve. Elisabeth og Tove opplever en stor glede ved å holde kurs sammen. De lærer mye av hverandre. Ved å holde kurs sammen så blir det en dobbel effekt som våre deltagere vokser seg frie og glade på. Alle våre fantastiske glade og positive meldinger de får tilbake når de holder kurs gjør at Tove kjenner at det hun jobber med er betydningsfullt og riktig. 

 

Annika Sylte

For å kunne puste....så må jeg tegne. forteller Annika. Hun er utdannet Illustratør. Hun arbeider også som spesialpedagog på ungdomsskolen. Hun har alltid vært glad i å tegne. Et av de lykkeligste barndomsminnene er da hun satt ved kjøkkenbordet og tegnet sammen med bestevennen. Hun er veldig allsidig når det gjelder illustrasjon. Hun blander mange ulike teknikker som akvarell, akryl, blekk, tusj, pastell, blyant og olje. Annika hadde separatutstilling i Galleri Soon Desember 2014. Øyne går igjen i bildene hennes. De glitrer og lyser mens de følger deg med blikket. -Det er noe helt magisk som skjer, sier Annika. Jeg ønsker å lage rom for at bildets sjel lyser igjennom. Når jeg kan se sjelen i øynene tre fram, da føles det riktig. Annika blir med på Finn din flyt i farger og sinn 2019 som en ekstra ressurs og inspirator for oss alle. 

Magisk maling

Magisk maling kalles teknikken som Tove Marie Hunt Sørensen viser. Teknikken går ut på er å legge lag på lag med farger i en bestemt rekkefølge. Vi bruker mye flytende farger som Blekk/ Ink i mange herlige farger + mye vann og andre effekter som lager mange spennende strukturer. Det som er morsomt og befriende er at fargene flyter sine egne veier. Motivene i maleriene ser jeg etter helt til slutt, enten ser jeg noe med en gang eller så kan jeg gå å se på maleriet, snu det opp og ned og frem og tilbake i noen dager før jeg ser noe, veldig gøy etter mange lag med forskjellige akrylmaling og blekk. 

Dette blir årets mest kreative helg

Storefjell høyfjellshotell ser frem til å være verter for oss. De har reservert et stort og lyst rom som blir vår base igjennom helgen. Her kan vi være uforstyrret i kreativ flyt.

Hvis du vil lese mer om Storefjell Høyfjellshotell kan du klikke på denne setningen.

Reise til og fra hotellet er ikke inkludert i prisen. 

Prisen for hele oppholdet torsdag til søndag, alle materiell, kurset og fullpensjon fra om med middag på torsdag er 9600.- 

Pris fra fredag kl 10:00 til søndag er 8900.- 

Når du melder din interesse via denne siden vil du motta en mail. (Den sendes til deg manuelt  så den kommer iløpet av neste arbeidsdag.) Denne mailen svarer du på og dermed har du reservert din plass på årets beste investering. Du mottar deretter en faktura med 40 dagers forfall.

De som har vært med før vil gjerne være med igjen. Stemningen er åpen og latterfylt, vi gleder oss over hverandres fremgang og kreasjoner.

Det er virkelig magisk maling. 

 

 

Finn din flyt i farger og sinn

Finn ditt personlige uttrykk. Skap stemning med farger og former. Pynt opp ditt hjem med dine egne mesterverk. Lag vakre og verdifulle gaver. Dette er en investering i deg selv og din fremtid. Lokk frem dine beste evner og de flotteste bilder. Kos deg i prosessen. Bildene som du ser på siden her har Tove malt. Det er teknikker som hun viser i kurset og det er virkelig mulig for alle å lære dette. Du lærer teknikken og så maler du bildene på din måte med ditt uttrykk.

Det å ha en hobby eller et kreativt arbeid er sunt fordi vi må hele tiden ta valg. Velge farge, teknikk, form eller uttrykk. Dette er samtidig en utvikling av selvfølelsen og for hvert eneste valg vi gjør blir vi litt bedre kjent med oss selv. Når du skal skape noe er du helt nødt til å ta valg eller så kommer du ikke videre. Denne maleteknikken er perfekt i det formålet. Det er derfor vi elsker den. Den er leken og ukomplisert. Alle kan klare det. Samtidig som det alltid er rom for utvikling, du vil aldri bli "utlært". Det gir en motivasjon til å male mer og se effekten av å ikke gi seg og male mer og mer og mer. DET er kreativ flyt. DET er magisk. Det har gunstig effekt på helhetshelsen å kjenne mestring og være flyt.

Du reiser hjem med et flott bilde som er fylt med gode minner og glede.

Storefjell høyfjellshotell 26.-29. september 2019

Kurset starter kl 10:00 fredagen 27. september. 

Siden det er langt å reise for de fleste har vi ordnet en kjempegod pris for en ekstra overnatting. Vi oppfordrer alle kursdeltagere til å komme på torsdag. Vi samles til en felles middag kl 19:00 på torsdagen for å bli kjent og kose oss. 

Vi har et eget rom som vi er uforstyrret hele helgen, her har vi stor plass og det er lyst og fint. Her får vi tilgang til kaffe og te osv. 

Tove og Elisabeth har lang erfaring i å legge opp kurs helger. Det vil bli variert innhold og påfyll- og pustepauser. De legger opp til å benytte de vakre omgivelsene til å hente inspirasjon og påfyll. De blir muligheter for å være med på felles turer ute eller pauser du kan benytte fritt. 

Efaringen viser at de fleste vil gjerne bare sitte i "maleboblen" , men frisk luft og bevegelse gir ny glød i arbeidet så vi oppfordrer alle til å ha med tursko og tur klær. Ta også med badetøy! Inngang til badeanlegget er inkludert i prisen. f.eks litt utendørs boblebad? 

Målet er at alle går hjem med overskudd og påfyll. Nye ideer, nye bilder, ny motivasjon til å skape mer av det som gir glede og mening i livet. 

Programmet er ikke ferdig ned til detaljene da hotellet har noen ganger andre programmer vi må forholde oss til, men det blir ca slik: 

 • Møtes torsdag kl 19:00 til felles middag og bli kjent. 
 • Fredag kl 8-10 Frokost og morgen tur for de som vil.
 • kl 10:00 - 17:00 Vi setter igang med malingen og holder dere i kreativ aktivitet. 1 time lunch 
 • 17:00-19:00 fri tid
 • 19:00 - felles middag. 
 • Lørdag - Tider som på fredag 
 • Søndag - starter som fredag og lørdag. Vi avslutter kl 15:00. 

 

Gratis bonus verdi 3800.- !!!!

Gratis tilgang til det populære nettkurset Finn din flyt til alle som melder seg på innen 20. juli. Tilgang til nettkurset gis 29. september og varer i et år!

00

Dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Bli med på årets gladeste kreative helg! 

Fyll inn dine opplysninger her og trykk på knappen. Det er allerede mange påmeldte! Plassene fylles raskt opp. Det er kun 20 plasser.

Når du registrerer deg her vil du få en email med bekreftelse om at din plass er reservert og en faktura med 40 dagers forfall. Hvis kurset allerede er fullbooket vil du få en bekreftelse på det og mulighet til å være på venteliste.  Både Tove og Elisabeth kommer med nye spennende ting denne gang! Denne helgen kommer til å bli magisk! 

I bekreftelses mailen vil det også fremkomme alternative muligheter. Vi legger tilrette for dine ønsker. Feks om du ønsker å ha med deg noen og dele rom med eller om du ønsker å komme på torsdag eller fredag.

De detaljene velger du når du svarer på mailen. 

Finn din flyt

Bli med på årets mest kreativ helg! Registrer deg her. Plassene fylles raskt opp! Det er kun 20 plasser. Når du registrerer deg her vil du få en email med bekreftelse om at din plass er reservert og en faktura med 40 dagers forfall. Hvis kurset allerede er fullbooket vil du få en bekreftelse på det og mulighet til å være på venteliste.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.