Kjøp online kurset Meningsfylte mål - Lær og lykkes

Er du lei av å føle deg utslitt? Er du redd for å ikke strekke til? Føler du at du har prøvd alt og har mistet troen på dine evner til å lykkes? Opplever du stadig at livet kommer i veien for dine behov og ønsker? Da kan dette være nettopp dette du behøver:

 

SELVFØLELSEN

Ved å gjennomføre dette kurset vil du øke din selvfølelse. Du vil bli bedre kjent med deg selv og utvikle en trygghet i avgjørelsene du tar. Et godt utviklet selvfølelse gir en ro og bevissthet i forhold til utfordringer som kan komme i livet. 

EGENKJÆRLIGHET

Du vil lære å vurdere hva som er viktig for deg i situasjonene som kommer. Du vil få en økt oppmerksomhet mot det som er viktig for deg. Ved å ta bedre vare på egne behov vil du oppleve økt energi og ny overskudd. Du er allerede helt perfekt som du er, men fremtiden kan bli bedre enn forventet når du tar eierskap til den. 

UTVIKLING

Dette kurset fokuserer på utvikling mer enn prestasjon. Prestasjonene vil komme naturlig senere når du får oppleve hvor godt det er å leve i flyt og balanse med ekte deg. Du vil lære å se verdien og kraften som ligger i dine tanker

Er du lei av å være sliten? Er du lei av å melde avbud? Er du lei av å føle deg tom for engasjement og krefter. Er du redd for å ikke strekke til og skuffe andre?

 

"Dette er ikke et kurs i å jobbe hardere. Jeg vil si tvert imot. Jeg har laget et system - en struktur - en guide - et KURS - som lærer bort det jeg oppdaget virker. Ved å ta daglige avsjekk og lære meg å vurdere mine følelser og behov har jeg klart å gjennomføre ufattelig mye og samtidig øke energien og gleden med gjennomføringen. Jeg ønsker å vise hvor lett og meningfylt det skal være å ta ansvar for egen velvære. Jeg har bruk denne metodikken i alt fra å øke inntekt, endre kosthold, få bedre relasjoner og rett og slett se lysere på livet. Alt behøver ikke å være hard jobbing. "

Elisabeth Brochmann Refring
DNCF Sertifisert NLP Coach

Dette er et kurs i å jobbe LETTERE

Det er fantastisk å være i flyt og balanse. Du trenger å finne det som gir deg påfyll, glede og fremgang. 

I utviklingen av kursinnholdet la jeg stor vekt på å gi en tilpasset mengde med informasjon. Dette skal ikke bli en stor og kanskje belastende mengde med fagstoff du skal sette deg inn i. Filmene inneholder historier, refleksjoner, tankestimulere og motiverende oppgaver som er åpne for tilpassing og variasjon. Det viser seg at når vi jobber på lag med oss selv blir vi både effektive og kreative. Resultatet er økt produktivitet i ditt tempo og i din retning. Ekte deg.

Klikk her for å gå videre.

Elisabeth Brochmann Refring

DNCF Sertifisert NLP coach. Jeg er en fagperson rundt emosjonell og følelsesmessig mestring. Jeg er spesielt opptatt av hvordan stress påvirker den fysiske helsen og hvordan stress og slitenhet påvirker vår adferd. Jeg er opptatt av at hvert enkelt menneske skal finne og få nytte av sine egen ressurser slik at de kan leve, trives og utvikle seg. Jeg blir glad når jeg ser mennesker som er villig til å gjøre en innsats for seg selv og tar sin egen helse og velvære på alvor. Jeg har over 20 års erfaring fra apotek og har helseteknisk utdannelse i bunn. De siste årene har jeg studert Coaching, NLP, Hypnose, Mindfullness, Pusteteknikk og Kunstterapi. Jeg er fascinert over fysikken og kjemien bak vår adferd og har også studert detaljene i alt fra kjemien i kroppen helt til kvantefysikken som ligger i de universelle lovene vi aldri kommer utenom. I dette kurset gir jeg bort mitt kraftverk der vi kombinerer våre ressurser med de fysiske lovene for å skape bærekraftig energiforvaltning vi kan trives og vokse på. Dette høres komplisert ut, men jeg kan oppsummere det til dette; Din viktigste jobb er å gjøre hver dag så god som den kan være for deg. Ting kan alltid bli bedre.

Er du klar for påfyll?

Ønsker du å våkne glad? Ønsker du å finne ny energi og glød. Ønsker du å bli snillere mot deg selv? Ønsker du å lære måter å spille på lag med deg selv og dine behov?

Modul 1 - 

Bli kjent med deg selv. Bli kjent med hva du savner og lengter til. Lytt til magefølelsen. Sett livet i system. Modul 1 handler om å våkne opp i eget liv. Komme seg ut av automat handlinger og inn i bevisst tilstand, Med enkle og kreative teknikker bli du bedre kjent med deg selv, hva du ønsker din fremtid skal inneholde og hva din indre stemme prøver å fortelle deg. Denne modulen er forløsende i seg selv og gir en massiv dose med egenkjærlighet. Her skal du overøse deg selv med raushet og oppmerksomhet. 

Modul 2 - 

Lær å styrke deg selv med motivasjon og viljestyrke. Finn det som hjelper deg i å lykkes. Denne modulen handler om å øke energi og glede. Her viser jeg deg hvordan du kan bruke dine sanser som drivstoff slik at du kan komme deg dit du ønsker. Her rydder vi bort det som kan komme i veien. Jeg lærer deg å bruke følelser som venner. Når vi åpner døren og slipper de inn (eller ut?) blir vi også kjent med hvordan våre omgivelser påvirker vår motivasjon og adferd. 

Modul 3- 

Dypere fremtidsvisjon. Bli ekspert på hvordan du ønsker å ha det. Lag gode planer som støtter deg og løfter deg. Fyll kalenderen med det du gleder deg til og gled deg til det du har fyllt kalenderen din med. Her skal du ha kick off med din kreativtet, øke din egenverd og egenkjærlighet og lage en plan for din fremtid som gjør at du gleder deg til hver dag fremover. Denne modulen gir fantastisk energi og her begynner det å skje magiske ting. 

Modul 4 - 

Her vil du lære om språkbruk. Det foregår mye skjult mobbing mellom øre dine. Vi er vår største kritiker. Stresstanker, negativ selvsnakk, begrensende automatiske negative tanker - jeg viser deg hvordan du bytter dette til STØTTENDE, HJELPSOMME og GLADE tanker. Vi jobber også med å kartlegge andre alternative aktiviteter som løfter deg til det stemnings nivået du ønsker å være på. Du fortjener god stemning! Du er verdifull!

Modul 5 - 

Her blir det en oppsummerende gjennomgang der vi syr det hele sammen og du får et oversiktsbilde av hva du ønsker mer fokus på. Vi skal snakke om dårlige dager og skuffelser. Hvordan kan egenkjærlighet støtte oss når det føles vanskelig? Jeg gir deg en verktøykasse som er din for livet. Den viktigste kunnskapet du får i denne modulen er vissheten om at du har kontrollen. Du blir trygg og får en god klarhet om veien videre. Du vil lykkes i å gi deg selv kjærlighet og egenverd. 

Kjøp nett kurset - Meningsfylte mål - Lær og lykkes

All undervisningen foregår over internett. Du kan logge deg inn når du ønsker og se på kurset i det tempoet som passer deg. Det er fem moduler med fem trinn i hver modul. Alle trinnene har videoundervisning og tekst. Modulene vil bli tilgjengelige for deg en modul per uke. Slik at du får god tid til å jobbe med en ting om gangen. I dette kurset lærer vi hvordan vi bedre tar vare på oss selv. Du vil lære å vurdere hva som skaper stress i livet ditt og hvordan du kan redusere eller kvitte deg med stressfaktorer i ditt liv. Dette er veldig viktig i forhold til helse, velvære og overskudd. Du vil lære forskjell på tenkt stress og ekte stress. Du vil få innblikk i aktiviteter som fremmer selvfølelse og demper uro, stress og bekymring. Du vil øke din naturlige kreativitet og det igjen øker din løsnings fokus. Du vil lære å ha et positivt syn på deg selv og din fremtid og ikke minst hvorfor dette er viktig. Tankene våre er drivstoffet bak følelsene våre og følelsene er drivstoff bak valgene vi gjør. Det er derfor dette er så viktig! Gled deg til å få en økt forståelse for dette i løpet av dette kurset. All undervisningen i dette kurset kunne hatt overskriften egenkjærlighet og egenverd fordi det er det alt dreier seg om. Vi kan også utrette mye når vi er drevet av frykt, stress eller bekymring, men når vi er drevet av engasjement, glede, kjærlighet og raushet til oss selv og våre omgivelser så fortsetter med økt energi og viljebonus. Trinnene er enkel å følge og det er ingen innleveringer.

Det du kanskje lurer på - og svaret

1) Hamsa-nett-kurset Mål med mening - 5 moduler med 5 trinn. 5 uker med påfyll og inspirasjon. Hver Modul inneholder også en guidet meditasjon som du kan laste ned og lytt til så ofte du vil. 

 

Du har tilgang i et år fra den dagen du kjøpte det. Så om noe uforutsett skulle skje slik at du faller ut de første ukene så gjør det ingen ting. Du kan ta det i ditt tempo og når det passer det senere. 

Av utstyr så trenger du noe du kommer inn på internett med; telefon, nettbrett, pc eller mac. Du trenger internett tilgang også anbefaler jeg å ha en god notatblokk og en favoritt penn. 

Av evner så er det nok å kunne logge deg på en nettportal. Å huske ditt brukernavn og passord. Da kommer du langt! 

Kurset består av filmer som du kan se på som små foredrag, men om du vil gå dypere i arbeidet er det konkrete lettfattelige oppgaver som du kan gjøre for økt effekt. Alle oppgavene er også gode vaner å implementere i dine hverdags rutiner. Kunnskapen og verktøyene omsetter du på den måten som passer deg i den situasjonen du er i idag. 

Det er klart du kommer til å klare det! Du kommer til å glede deg til neste åpenbaring og kjenne gleden i å oppdage nye "hacks" for å øke gleden i hverdagen. Du har alle ressursene du trenger. Motgangen du har opplevd i livet har også gitt deg styrke og en tydelig retningsvilje. Du vet hva du ønsker og du vet hva du ikke ønsker. Det er nok. Det kan være at omstendigheter eller en kombinasjon av omstendigheter har vært tøffe. Vonde perioder, sykdom, skader, Det er mulig å komme seg videre og hente styrke fra situasjonen. Dine drømmer er oppnåelige med riktig hjelp og fokus. 

Hør om resultatene Elisabeth har fått ved å bruke disse metodene.

 

Forbehold.

Dette kurset er ikke beregnet som behandling eller terapi. Dette kurset skal ikke erstatte råd eller veiledning fra autorisert helsepersonell. Kurset er ikke laget med tanke på å kurere sykdom eller skader.  Kurset er beregnet på voksne. 

DU er viktig og verdiful.

Lær å sette din motivasjon i system .Viljestyrt motivasjon fremfor fryktstyrt motivasjon. Fryktstyrt motivasjon (også kaldt et misvisende navn "positivt stress") øker effektivitet, men tærer på overskuddet og gir slitenhet på sikt. Viljestyrt motivasjon gir energi, flyt opplevelser, kreativitet og begeistring. Dette er bærekraftig energi forvaltning. Dette gir fremgang nå og på sikt.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.