159.- kroner per måned.

Vær snill og hjelpsom 

Vær raus og omtenksom. Her skaper vi et varmt og åpent miljø. Bli med og lag det. Ros hverandre. Spre håp. Del gode fremtidsvisjoner.

 

Ingen salg eller selvpromoteringer –

MEN JEG VIL GJERNE SE DEG LYKKES!

Dette rommet skal være fri for mersalg og kjøpspress. Ønsker du å gi bort noe gratis ønsker sender du en melding til Elisabeth om det først. Jeg vil se deg lykkes. Kanskje vi kan promotere din tjeneste hvis det passer i ukens tema? Ta direkte kontakt med Elisabeth og fortell hva du har.

 

Ikke last opp filer

Filer og livesendinger skal avtales på forhold med Elisabeth. Som hovedregel er det kun Elisabeth som skal holde sendinger og distribuere informasjon.

 

Det er lov å spre glede, gode historier!

Og still gjerne spørsmål. Følg gjerne tråden i den daglige posten og del der. Bli med å skape en levende gruppe med masse levende engasjert kommunikasjon.

 

Vær varsom med å dele smertefulle hendelser.

Smertefulle historier kan utløse minner om traumer hos andre medlemmer. Om du trenger støtte og står i en vanskelig situasjon kan du ringe Elisabeth direkte. Vi står sammen med deg. I ettertid derimot er det flott om du deler hva du gjorde som hjalp. Det er nyttig for andre medlemmer å vite også. Også blir det fint å høre at du har det bedre! 

 

Ønsk nye medlemmer velkommen

Vi ønsker alle velkommen og tar de imot i gruppen på en vennlig og varm måte. Vi har rom for alle. Her vil det bli et mangfold av fantastiske damer. La oss få nye medlemmer til å føle seg inkludert fra første stund. 

 

Direktesalg til andre medlemmer

Det er ikke lov å kontakte andre medlemmer for å selge egne produkter direkte til de. Det er ikke lov å spørre om emailadressen i messenger for å markesføre o.l.

 

Knytte vennskapsbånd

Det er lov å knytte kontakt med andre medlemmer og treffes. Lag gjerne gruppetreff i nærområdet! Kanskje dere kan komme sammen og ta kursene sammen. Det er absolutt lov og anbefales!

 

Taushetsplikt

Når medlemmer deler om sitt privatliv her inne i gruppen så forblir det i gruppen. Vi behøver ikke å snakke om det til andre. Dette er en trygg delings arena.

 

Fremsnakk når det føles naturlig

Hamsa Medlem er dynamisk. Jo flere medlemmer vi har jo mer ressurser får vi som kan gå tilbake til medlemmene. Det er helt lov å snakke om gruppen og foreslå for andre at de melder seg inn. Vi blir alle glad for det! Vinn vinn for alle. 

 

Det er ingen bindingstid

Du kan melde deg ut av Hamsa Medlem når du ønsker det. Du vil fortsette å være medlem til den måneden er utløpt, men ikke bli trukket for en ny måned. Gi beskjed på mail [email protected] om du ønsker å melde deg ut. 

 

Ingen retur rett eller pengene tilbake.

Det er ingen returrett og pengene tilbake garanti på nettkurs. Det er nettkurset og veiledningen til den du betaler for. Resten av medlemsfordelene er gratis bonuser.

 

Hamsa Medlem er et fristed for intensiv salg

I kursportalene, facebook og tematorget skal det ikke drives aktivt salg eller selvpromotering. Med selvpromotering menes linker for salg, sosiale medier, blogger, produkter og personlig reklame. Post kun relevante delinger som kommer andre til nytte. Ingen englekort lesing eller annen spå virksomhet, tigging, sminketips, matoppskrifter, treningsvideo eller promoteringer av MLM

Hamsa AS har copywrite på kurs innhold. – MEN HUN ØNSKER Å SE DEG LYKKES

Åndsverk loven gjelder for alle Elisabeth sine tekster og filmer. Hun har skrevet alt selv og det kommer fra hennes hode.(med eventuelle unntak som deklareres)  Hvis du er coach, helsearbeider, eller på annen måte finner informasjonen Elisabeth deler til verdi for deg i din jobb er det høyst sannsynlig at hun også ønsker at du bruker det. Ta kontakt med Elisabeth på [email protected] så hjelper hun deg tilpasse informasjonen slik at den kan berike dine kunder på en god måte som klinger med dine stemme og styrke. Den kunnskapen du får via medlemskapet er uansett din og den kan gjøre hva du vil med, men å kopiere tekster og trinn for trinn verktøy bør avtales. 

Du beholder den prisen du har når du melder deg inn så lenge du er medlem!

Dette er helt sant. Prisen er ekstremt lav i forhold til verdien du får og det er sannsynlig at prisen går opp senere, men ikke for deg. Unntatt hvis du melder deg ut en periode for så å melde deg inn igjen etter en eventuell prisøkning. Da vil du få den nye prisen. 

Å være med i Hamsa medlem skal være en berikelse for deg. 

 

 

 

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Fn3jc9rotum9yo0dm9op medlems bilde hoved ut

Hamsa medlemskap

Kun 159.- per måned uten bindingstid.

Du beholder denne lave prisen så lenge du er medlem selv om prisen oppjusteres senere 

Du får tilgang på alt dette: 

  • Tilgang til lukket facebook gruppe med live sendinger , støtte og samhold. 
  • Tilgang til kursportal med kjerne kunnskaper, ressurser og månedens kurs. 
  • Tilgang til Tematorget et nettsted for temarelatert diskusjon og ressursdeling. 
  • Mulighet til å vinne månedens premie. Det vil bli utloddning på minst en gave, minst en gang per måned til minst en person. 
  • Tilgang til nettkurset fjern dine stresstanker. bruk et par timer på kurset og få klare tanker og bedre stemning. 
  • Åpen veilednings telefon 3 timer per uke - nummeret bli kun tilgjengelig for medlemmer. 

Alt dette til kun 159kr per måned!