Bli kvitt stressende tanker - øk overskudd, trivsel og glede.

I dette enkle ,steg for steg, kurset viser jeg deg hvordan du kan kvitte deg med tanker som stresser deg. Det kan være bekymringstanker eller tanker som holder deg tilbake og begrenser deg. Er du klar for å bytte de ut med noe som er til nytte for deg?

Ja, dette er noe for meg

Beste tiden er nå!

Om kort tid vil dette kurset for en oppgradering. Det vil få tre ekstra moduler som tar for seg stressende og begrensende tanker i forhold til tre viktige og vanlige temaer. Økonomi - Helse - Kreativitet. Dermed vil dette kurset ha alt du trenger for å bryte de tankene som holder deg tilbake fra å nå dit du ønsker. Når modulene er ferdig vil prisen også øke på kurset, men hvis du kjøper det idag vil du også få tilgang til de nye modulene når de åpner. Hva venter du på?

Endelig er det her!

Dette kurset har jeg jobbet med lenge og jeg gleder meg veldig til at det skal nå ut til så mange som mulig. Her forteller jeg litt mer ..

 

Helse- og Velvære Coach Elisabeth Brochmann Refring

Liten
kostnad

Dette kurset koster mindre enn en personlig coaching time. Et online kurs kan aldri bli helt det samme som en personlig coaching med en dyktig coach, men kanskje det er det nest beste? Du får tilgang til kurset i et år og kan bruke det ubegrenset i den tidsperioden.

Hamsa As
Selvutvikling for alle

Hamsa AS leverer informasjon og inspirasjon om helhetshelse , mentaltrening og personlig utvikling. Hamsa As  vil gjøre det enkelt for deg å finne glede og overskudd i livet.

Din tid
er verdifull

Tiden du bruker på dette kurset vil du få igjen i form av økt energi og kapasitet når du kan gi gi slipp på tanker som tidligere har tatt fokus fra deg. Kurset er lagt opp som et ukes kurs. Beregn kanskje 2 timer første økt i læringsdelen så 30 minutt hver dag i en uke for treningsdelen. 

Det er tankene våre som utløser stress

Vi har lett for å se på stress som det å ha for mye å gjøre. Det kan være det også, men den største årsaken til stress og stressreasjoner i kroppen er hva vi tenker. En tanke om at noe kan bli vondt er nok til å endre kjemi i kroppen. Når det pågår over lang tid vil det tappe deg for energi og krefter. Det er heldigvis mange ting vi kan gjøre for å unngå at dette skjer. Dette kurset lærer deg å gjøre noe med årsaken bak stress. Det er lurt å begynne der først er det ikke? 

Jeg ønsker å lære mer om dette

Her er noe av det du vil lære

Etter at du har tatt dette kurset vil du forstå hva en stressende tanke er og hva det kan gjøre med deg nå og på sikt. Du vil ha evnen til å finne tilbake til ditt potensiale og øke dine naturlige ressurser.

  • Du vil bli bedre kjent med dine tanker og få en forståelse av hvor de kommer fra og hvilken nytte de gjør.
  • Du vil få innsikt i hva som skiller en tanke som er til nytte for deg mot en som ikke det.
  • Du vil lære å skape tanker som støtter deg og som øker din kapasitet i de områdene du ønsker.
  • Du vil lære å deffinere nøyaktig hva det er du ønsker å ha som din sannhet videre og hvordan du selv sørger for å beholde disse gode tankene for alltid eller så lenge du ønsker.
  • Om du også er villig til å benytte deg at muligheten du får ved å bruke kurset gjentatte ganger vil du også oppnå en bonus effekt - vaneendring.
  • Det vil bli en vane for deg å kjenne igjen en negativ tanke i det den kommer og endre den til en tankesett som har nytte for deg. 

Du kan begynne allerede idag

Kurset kan leses på telefon, nettbrett eller pc/mac. Alt du behøver i tillegg er et godt sted å sitte og kanskje en notatbok. Det kan være godt å skrive ned det du jobber deg frem til. Det er forresten en god vane det også. Enda en bonus!

Spørsmål & Svar

Det er opp til deg og individuelt hvor mye tid du bruker. Jeg vil tippe at du bruker 1-2 timer første dagen så ca 30 minutter hver dag i en uke. Det vil gå raskere senere når du tar kurset på nytt. Trinn 1-8 gjøres i en omgang der du har en egentid stund. Trinn 9 er treningen som du bruker litt tid på hver dag i en uke for å varig endring. Trinn 10 er evaluering og forsterkning av effekten. 

Du har tilgang til kurset i 365 dager fra den dagen du kjøper det. Så du kan bruke det når det passer for deg. Du bestemmer når og hvor. 

Nei, du har kurset helt for deg selv. Det er ingen åpne kommentarfelt eller grupper inne i kursområdet. Du vil ikke bli lagt til i facebookgupper eller lignende. Du deler ingen privat informasjon med andre i kurset. Dette er et kurs du gjør alene i din egentid. 

Investering

Kurset har en lav pris fordi jeg ønsker at så mange som mulig skal få anledningen til å øke livsgleden og forebygge fremtidig nedstemthet. Dette er kanskje alt du behøver for å forstå deg selv og dine behov. Det er en investering for livet.

Beste tiden er nå!

Om kort tid vil dette kurset for en oppgradering. Det vil få tre ekstra moduler som tar for seg stressende og begrensende tanker i forhold til tre viktige og vanlige temaer. Økonomi - Helse - Kreativitet. Dermed vil dette kurset ha alt du trenger for å bryte de tankene som holder deg tilbake fra å nå dit du ønsker. Når modulene er ferdig vil prisen også øke på kurset, men hvis du kjøper det idag vil du også få tilgang til de nye modulene når de åpner. Hva venter du på?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.